NEW TALE

• Witam! jestem piratem z Sea of Thieves! Razem ze znajomymi wielbimy waszą grę, mam w niej 200 godzin potrafiłem wraz z moją załogą żaglować po tych przepięknych morzach od rana do wieczora. Jednakże wszystko z czasem się nudzi i razem z kolegami rozpoczęliśmy naszą przygodę z opowieściami które umieściliście w waszej prawie perfekcyjnej grze! Dlaczego prawie? ponieważ, opowieści tych jest mało a są tak doskonałe, że razem ze znajomymi zbieramy się na czytanie każdego patch note'a w poszukiwaniu jakiejkolwiek wzmianki o nowej opowieści i niestety z miesiąca na miesiąc jesteśmy zawiedzeni brakiem informacji o naszej ulubionej części tej gry. Wszystkie opowieści są wręcz niebiańskie, nie potrafię określić jak bardzo dobrą zabawę daje nam odkrywanie nowych części fabuły w naszym ulubionym uniwersum. Piszę te zgłoszenie w imieniu wszystkich piratów jako oddany gracz Morza Złodziei! Czekamy na nową opowieść, lecz pamiętajcie bez pośpiechu ważniejsza jest jakość niż ilość! Czekamy niezwłocznie -Piraci z Sea of Thieves!!!

• 2
    Gönderi
    270
    Görüntüleme
  • @adussss tall tales have always been few and far between.

The first 9 where release in 2019
    Then came seabound soul, a single tale also in 2019
    And heart of fire in 2020 again also a single tale

Then a pirates life came in 2021

And the last tall tale series came in 2023 which was monkey island.

I wouldn't hold my breath with every update because that expectation will 9/10 times not be met

2
Gönderi
270
Görüntüleme
1 / 2